Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTablet

Yeni OPPO Pad Yakında Geliyor! Sınırları Zorlayacak!

Yeni OPPO Pad taşıyacağı yonga setiyle ortaya çıktı. Tabletin performans açısından sınırları zorlayacağı söyleniyor. Detaylara bakalım.

OPPO’nun akıllı telefon sektöründe nasıl bir aktif role sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak şirket, teknolojideki diğer ürünleri de ihmal etmiyor. Özellikle giyilebilir teknolojide gelişmeler gösteren şirket, şimdi tablet tarafına da odaklandı. Gelişmeler üzerine, şirketin yeni OPPO Pad modeli, hangi işlemciyle geleceği bilgisiyle gündeme çıktı. Gelin bilgilere bakalım.

Yeni OPPO Pad “Dimensity 9000” Yonga Setinden Güç Alacak

Popüler bir sızıntıcı, yeni bir OPPO Pad modelinin geliştirme sürecinde olduğunu ortaya koydu. Kaynaktan gelen bilgilere göre bu yeni tablet 2800 x 2000 piksel çözünürlüğünde büyük bir ekrana sahip olacak. Dahası, MediaTek Dimensity 9000 yonga seti bu tablete güç verecek.

Amiral gemisi düzeydeki bu yonga setinin sekiz çekirdeğiyle tabletin olağanüstü bir performans sunmasını sağlayacak. Yonga seti, TSMC’nin 4nm işleminde üretilmiş durumda ve 3 GHz’e kadar hızlanan bir Cortex-X2 çekirdeği, 2,85 GHz’e kadar olan üç A710 çekirdeği ve 1,8 GHz’e kadar olan dört güç verimliliği çekirdeği (Cortex-A510) içeriyor.

Tablet hakkında başka bilgi mevcut değil ancak tableti 1-2 ay içerisinde tanıtılacağı bildiriliyor. OPPO Pad’ın bir önceki modeli de bu yılın şubat ayında piyasaya sürülmüştü. Tablet 11 inçlik 120Hz yenilemeli bir ekranla gelmişti. Buna ek olarak tablet Snapdragon 870 yonga setinden ve 8GB/256GB RAM ve depolama seçeneklerinden güç alıyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu