AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiTelevizyon

Xiaomi OLED Vision TV Tanıtıldı! Özellikleri Göz Alıcı

Şirketin en beklenen akıllı televizyon modellerinden biri Xiaomi OLED Vision TV nihayet tanıtıldı. Özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Bugünkü Xiaomi Next lansman etkinliğinde şirket, yeni bir OLED televizyon tanıtarak dikkatleri üstüne topladı. Kayıtlara Xiaomi OLED Vision TV olarak geçen akıllı televizyon, tek bir varyantta ve süper özelliklerle geldi. Gelin onlara göz atalım.

Xiaomi OLED Vision TV Özellikleri ve Fiyatı

Televizyonun ekranından başlarsak karşımıza olağanüstü minimal-metal çerçeveli bir tasarım çıkıyor. En ince noktasında çerçeve kalınlığı 4,6 mm olarak kaydediliyor. Televizyonun teknik detayları daha da cezbedici. Televizyonun ekranında 55 inç büyüklüğünde ve 3840 x 2160(4K) piksel çözünürlüğünde 10-bit renk derinliği taşıyan OLED panel yer alıyor.

Televizyonun bu göz alıcı ekranına Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10+, HLG ve IMAX Enhanced gibi popüler özellikler destek sağlıyor. Böylece izleme keyfi üst seviyelerde seyrediyor. Bu güzel özelliklere ek olarak televizyon izleyicilerinin gözleri korumak adına TÜV Rheinland sertifikalı düşük mavi ışık filtresine sahip.

Xiaomi OLED Vision TV

DCI-P3 renk gamının %98,5’ini kapsayan televizyonun ses kısmına giriş yaparsak 30W gücünde 8 üniteli bir hoparlör sistemi görüyoruz. Dolby Atmos ve DTS:X destekli hoparlörler ses deneyimini de üst seviyelerde tutuyor.

Donanım kısmında ise karşımıza dört çekirdekli ARM Cortex-A73 işlemci çıkıyor. 3GB RAM ve 32GB dahili depolama da sisteme eşlik ediyor. Android TV 11 üzerinde çalışan televizyon, 1.176$ fiyat etiketine sahip. En yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu