Akıllı TelefonAppleGenel

iPhone 7 satışları düşüyor

Apple Eylül ayında yeni nesil telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus‘ı kullanıcıların beğenisine sundu. Gelişmiş özellikleri ve çift kamerasıyla öne çıkan iPhone 7 Plus bugüne kadar en çok merak edilen iPhone oldu diyebiliriz. Oysaki 2. kamera sadece tek bir çekim modunda işe yarıyor ve portre fotoğraflar çekerken 2. objektifi tele lens olarak kullanıyoruz. Ortaya çıkan bilgiler Apple’ın tedarikçilerinden siparişlerini azalttığını gösteriyor. KGI analisti Ming Chi Kuo‘nun raporuna göre Apple Kasım ayı içinde iPhone 7 satışları %5 ile %15 arasında azaltacak gibi görünüyor.

iPhone 7 satışları
iPhone 7 satışları

iPhone 7‘de satış rakamları geriye gitse de iPhone 7 Plus için aynısını söylemek olanaksız gibi görünüyor. Yıllarca büyük ekranlı telefonlara karşı olan Apple‘ın satış başarısını büyük ekranlı telefonlardan yakalaması ise ayrı bir ironik durum.

Apple‘a en yakın kaynaklardan birisi olan Mac Rumos‘da 2017 yılı içinde Apple’ın satış rakamlarının gerileyeceğini belirtmişti. Her ne olursa olsun Apple için ciddi bir değişimin ortaya konması gerekiyor. 2017 yılında iPhone 10. yalını kutluyor ve herkes gözünü iPhone 8‘e çevirmiş durumda. Söylentilere göre Apple S serisini 10. yıl şerefine es geçecek ve bambaşka bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Belki de çerçevesiz telefonları Apple, Sharp ve Xiaomi‘den sonra keşfedebilir, peki buna ne dersiniz?

Xiaomi Mi Mix Dayanaklılık Testi Videosu Yayınlandı

xiaomi-mi-mix-ceramic-black-01_14543_1477466322
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu