Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro Görüntüleri Nefes Kesiyor

Huawei Mate 50 Pro modeline ait yeni konsept görüntüleri yayınlandı. Güvenilir bir kaynağın yayınladığı görüntüler etkileyici görünüyor.

Huawei Mate 50 Pro modelinin bu yıl gelmeyeceği artık kesinleşti. Huawei’in gelecek yıl duyuracağı amiral gemisi telefona ilişkin sevindirici olan gelişme tedarik sorunlarının büyük oranda aşıldığı. Yani P50 serisinde aylarca yaşanan işlemci ve diğer bileşen tedarik sıkıntısı Mate 50 serisinde olmayacak. Mate 50 serisine Qualcomm’un Snapdragon 898 işlemcisi güç verecek. Tahmin edildiği gibi işlemcinin 4G versiyonu kullanılacak.

Güvenilir bir kaynak tarafından Mate 50 Pro’nun yayınlanan konsept görüntülerine göz atalım. Mate 50 Pro’nun söz konusu tasarıma sahip olup olmayacağı henüz net değil. Fakat arkada kamera için ayrılan dairesel alan ve şelale ekran daha önce Mate serisinde alışageldiğimiz detaylar.

Huawei P50 serisindeki kamera tasarımı olduğu gibi Mate 50 Pro’ya taşınıyor. Fakat iki büyük kamera deliği bu defa ortaya ve yuvarlak bir modül üzerine yerleştiriliyor. Açıkçası bu görünümün tasarımı daha iyi getirdiğini söyleyebiliriz.

Huawei Mate 50 Pro’nun kavisli 120Hz LTPO panele sahip olacağı kesin. Fakat burada ekranın kavis eğriliği nasıl olacak merak konusu. Mate 30 Pro’daki şelale ekran epey beğenilmişti.

Ön kamera P50 serisinde olduğu gibi yine ekran üzerine merkeze konumlandırılmış. Huawei Mate 50 serisinin ne zaman tanıtılacağı hala belli değil. P serisinin en aylarca gecikmesi takvimi etkiledi. Mate 50 Pro’nun gelecek yılın ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu