AppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Vision Pro Pil Özellikleri Açıklandı: Acaba Yeterli mi?

Apple'ın büyük bir yenilik olarak tanıttığı karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro, harici olarak 3166 mAh harici pil ile donatıldı.

Apple Vision Pro incelemeleri geldikçe ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya devam ediyoruz. İlk ön siparişe açıldığında genel kullanım amaçlı 2,5 saat giden batarya olduğu açıklanmıştı. Son inceleme sonuçlarına göre bu değerlerin doğru olduğu ortaya çıktı. Apple Vision Pro, 3166 mAh gücündeki pil ile geliyor. Bu batarya kapasitesi düşük gelebilir fakat standart telefon pil voltajıyla kıyaslandığında 9440 mAh bataryaya eşdeğer kapasiteye sahip.

Apple Vision Pro Pil Kapasitesi Sadece 2,5 Saat Kullanıma İzin Veriyor

Maksimum 13V 6A çıkış kapasitesine sahip Vision Pro bataryası harici olarak geliyor. Yani VR gözlüğün içerisinde monte durumda değil. Kulaklığa özel bir konnektör aracılığıyla bağlanan kulaklığın hâlâ Lightning bağlantısını kullanıyor. Evet sizi şaşırtabilir fakat bu iPhone’larda gördüğümüzden daha büyük 12 pine sahip versiyon.

Vision Pro Pil

Ayrıca Vision Pro’nuzun bataryasını şarja takmak için cihazınızı kapatmanız gerekiyor. Çünkü dahili bataryası bulunmadığı için gücünü harici bataryadan alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu