Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 pil performansı sonucu yayınlandı

Samsung’un ağustos ayında duyurduğu yeni amiral gemi telefonu Galaxy Note 8 pil tarafında neler sunuyor? 15 Eylül’de kullanıcılarla buluşacak telefon için PhoneArena sitesi ilk pil performans sonucunu yayınladı. Bugüne kadar birçok akıllı telefonun ortalama kullanım süresine yönelik başarılı testler gerçekleştiren site bu defa Galaxy Note 8’in pil kullanım süresini ortaya koydu.

Galaxy Note 8 pil kullanım süresi

Galaxy Note 8 batarya kullanım sonucuna geçmeden önce telefonun pil kapasitesini hatırlayalım. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde 3.000 mAh ve 3.500 mAh büyüklüğünde piller kullanan Samsung, Note 8’de ise daha büyük bir kasaya rağmen 3.300 mAh kapasiteye sahip bir pile yer veriyor. Galaxy Note 8’de pil kapasitenin geriye gitmesindeki temel etkenin S-Pen kalem için ayrılan alan olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy Note 8 pil
Galaxy Note 8 pil

Sitenin yaptığı teste göre Galaxy Note 8 ortalama bir kullanımda 8 saat 50 dakikalık bir kullanım süresi sunuyor. Galaxy S8+ modelinde 10 dakika daha az kullanım süresi sunan telefon, Galaxy S8 ile karşılaştırıldığında ise yaklaşık 30 dakika daha az kullanım süresine sahip. Galaxy Note 8 elimize ulaştığında pil, uzun kullanım ve kamera gibi birçok detaylı testle karşınızda olacağınız.

Galaxy Note 8 satışları çok iyi başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu