Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 Ultra’nın Tasarımı Netleşti Diyebiliriz!

Samsung Galaxy S22 Ultra cephesinden yeni görüntüler sızdırıldı. Yeni görüntüler, yakın zamanda sızdırılan renderları onaylıyor.

Galaxy S22 serisinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı yavaş yavaş şekilleniyor. Ünlü bir sızıntı kaynağı yakın zamanda seride yer alan telefonların tümünün render görüntülerini paylaştı. Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus’ın öncül modellerinden pek de farklı olmadıkları görüldü. Fakat söz konusu Samsung Galaxy S22 Ultra olduğunda ise her açıdan yenilenmiş bir telefon göreceğiz. Son olarak Galaxy S22 Ultra’ya ait kılıflar sızdırıldı. Bu kılıflar daha önceki tasarımı onaylar nitelikte.

Değişim öncelikle kamera dizaynı ile başlamış görünüyor. Arka bölümde “P” şeklinde kamera tasarımı, Galaxy S22 Ultra’yı diğer pek çok telefondan farklı kılıyor. Burada merak edilen kamera çıkıntısını ne derece olacağı ya da bazı kameralarda çıkıntı olmayacak mı?

Tasarım nokrasındaki bir diğer önemli gelime S-Pen kalemde yaşanıyor. Samsung, serinin bir önceki modelinde kalem desteğine yer verdi. Fakat telefonun üzerinde kalem için bir yuva bulunmuyordu. Kalem için üzerinde biri giriş bulunan özel kılıflardan almanız gerekiyordu.

Galaxy S22 Ultra’da sözü edilen kılıfa ihtiyaç ortadan kalkıyor. Bunun yerine Galaxy Note serisinde olduğu gibi bir kalem yuvası olacak. Yine köşeleri daha belirgin olan tasarım anlayışı, galaxy S22 Ultra’yu serinin diğer telefonlardan ayırıyor. Genel bir değerlendirme yapacak olursak, S22 Ultra önden bakıldığında son iki nesildir tanıtılan Galaxy Note serisi telefonlardan neredeyse farksız görünüyor.

Galaxy S22 serisi bir aksilik olmazsa Ocak 2021’de tanıtılacak. O zamana kadar seriye dair daha birçok sızıntı gerçekleşecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu