Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Bekle Babam Bekle! Microsoft Surface Duo

Microsoft’un unutulan çift ekranlı telefonu Microsoft Surface Duo seneye Android 11 güncellemesi alacak. Bekle babam bekle.

Android 11 güncellemesi geçtiğimiz yaz yayınlandı ve günümüzde pek çok telefon da kullanıma sunuldu. Hala milyonlarca kullanıcı Android 11’in telefonlarına gelmesini beklerken Google Android 12 ile teknoloji dünyasın a damga vurdu. Yepyeni bir arayüz ile kullanıcılara sunulacak olan işletim sistemi için meraklı bekleyiş devam ederken, unutulmaya yüz tutan bir telefon olan Microsoft Surface Duo için de Android 11 duyurusu geldi. Duyuru geldi ama güncelleme telefona gelene kadar kim öle kim kala dedirtti.

Satışları ile tatmin etmeyen, fiyatında defalarca kez indirim yapılmasına rağmen grafiklerin de en ufak bir hareketlilik olmayan akıllı telefon geçtiğimiz günlerde kapılarını Avrupa’ya açacağı yönünde iddialar ile gündeme gelmişti. Evet beklenen oldu ve telefonun Avrupa’da da satılacağı resmi kaynaklar tarafından doğrulandı. Tabii bu haber kimseyi heyecanlandırmazken ülke dışındaki kullanıcılar içinde adeta müjde niteliğinde bir haber geldi. Haber geldi gelmesine de belirtilen günelleme gelene kadar diğer firmalar yeni amiral gemileri üretir.

"<yoastmark

Microsoft Surface Duo Android 11 Güncellemesi Alacak

Başlıkta da belirttiğimiz gibi 2020 model akıllı telefon için Android 11 güncellemesi duyuruldu. Resmi kaynaklar tarafından yapılan duyuru da cihaza popüler işletim sistemi Android 11’in geleceği ifade edildi. 2021 için planlanan güncelleme ile kullanıcılara işletim sisteminin yeni hali sunulacak. Diğer markaların Android 12 için girişimleri devam ederken Microsoft’un Android 11’in peşinde koşmadı rakiplerinden geri kaldığını gösteriyor. Onu da geçtik 2021 yılı için bunu planlaması ilginç.

Adeta bir defter gibi bir kitap gibi açılır ekranlara sahip olan cihaz, fiyatını defalarca kez düşürmesine rağmen satış listelerinde hep en altlarda yer aldı. Önümüzdeki yılın Eylül ayında yayınlanması beklenen güncelleme pek çok yeniliği de beraberinde getirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu