AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTabletTeknoloji

Samsung Galaxy Tab A2 Görüntülendi!

Son dönemde Samsung cephesinde gelecek akıllı telefon modellerine gözler çevrilmiş durumda. Galaxy Note 9, Galaxy X ve diğer modeller kısa bir süre içerisinde karşımıza çıkacak. Fakat Samsung, tablet bilgisayarları için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yakında resmi olarak da tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Tab A2 canlı olarak görüntülendi.

Galaxy Tab serisi yeni üyesine kavuşuyor

Tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi tablet kategorisinde de Samsung farklı fiyat gruplarında farklı cihazlar tanıtıyor. Bir süredir gündemde olan Galaxy Tab S4 ile birlikte bu kapsamda Galaxy Tab A2’de karşımıza çıkacak. SM-T590 kod adıyla tanıtılacak olan cihazın 10.5 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunuyor. 1200 x 1920 piksel çözünürlükteki bu ekranın etrafındaki çerçeve oldukça şık görünüyor. Ayrıca sızdırılan görüntülerde cihazda fiziksel bir ana menü tuşu ve parmak izi sensörü olmadığı görülüyor.

3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C girişi olduğu görülen cihazın henüz teknik özellikleri bilinmiyor. Orta segmentte konumlandırılacak cihazın Galaxy Tab S4’ten teknik özellik bakımından geride olması sürpriz olmayacaktır. Ağustos ayı içerisinde Galaxy Note 9, yeni nesil Galaxy Watch ve Galaxy Tab S4 ile tanıtılacağı belirtilen tablet bilgisayar orta segmentte iyi bir alternatif olabilir. Özellikle tablet bilgisayarların dizüstü bilgisayarların tahtını iyiden iyiye sarstığı bu günlerde firmaların bu alana yatırım yapması ve model çeşitliliğini arttırması da kaçınılmaz. Görünen o ki Ağustos ayı Samsung için her alanda oldukça verimli geçecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu