Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC Desire 20 Pro GeekBench testinde görüldü! Yıkılmadım, ayaktayım!

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan Tayvan’lı teknoloji devi HTC, yeni cihazı Desire 20 Pro ile “Yıkılmadım, ayaktayım” demek istiyor!

Eski günlerini dört gözle arayan, hatta ufak da olsa bu doğrultuda çalışmalar yapan HTC, yeni cihazı ile GeekBench testinde görüldü. Bir süredir akıllı telefon pazarında sessiz kalan ve ciddi anlamda batmanın eşiğinde olan marka, son çırpınışlarını da yeni cihazları piyasaya sürerek gerçekleştiriyor.

Son olarak Bayamo kod adı ile GeekBench testlerine tabi tutulan yeni HTC, büyük bir gizem taşıyorken, yapılan iddialar bu cihazın Desire 20 Pro olacağını belirtiyor. Tasarım tarafında da ufak sızdırmaların olduğu cihaz, Twitter’da @LlabTooFeR isimli güvenilir bir kaynağın söylediklerine göre ön tarafı OnePlus 8 serisine benzeyecek olan cihaz, arka tarafta Xiaomi Mi 10‘dan esinlenecek.

HTC Desire 20 Pro özellikleri belli oldu!

Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda ise Qualcomm markalı bir yongadan güç alacağını söyleyebiliriz. Cihaz her ne kadar GeekBench skorlarına göre Mediatek Helio G80 ve Exynos 9611 gibi yonga setlerine oldukça benzer skorlar alsa da, GeekBench testinde yer alan Qualcomm ibaresi bu iki seçeneği ortadan kaldırıyor.

Geriye kalan seçenekler ise Qualcomm’un orta segment yongalarından Snapdragon 660 veya 665 oluyor. Büyük ihtimalle bu iki yonga setinden birisinden güç alacak olan Desire 20 Pro, 1.8Ghz hızında çalışan 8 çekirdekli bir yapı ile de dikkat çekiyor.

6GB‘lık RAM kapasitesi ile birlikte Desire 20 Pro’nun orta segment bir cihaz olabilmesi için ortada herhangi bir engel kalmazken, 3.5 mm jack girişini desteklemesi de bu cihazı rakiplerine göre bir adımcık öne çıkarıyor. Ha unutmadan, cihaz Tek Çekirdekli Performans Testinde 321, Çok Çekirdekli Performans Testinde ise 1367 puan alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu