Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone SE+ 5G Kendini Göstermeye Başladı

Apple’ın Salı günü tanıtacağı iPhone SE+ 5G modeli kendini göstermeye başladı. 300 dolarlık bu telefon Android dünyasını üzecek.

Apple, güncellenmiş iPad Air ve yeni iPhone SE’yi sunması beklenen büyük bir sunum yapacak. Son raporlara göre, iPhone SE + 5G olarak adlandırılabilir ve 300 dolara mal olacak. Güvenilir analist Ming-Chi Kuo, yeni akıllı telefonda yeni veriler yayınlayarak, Apple A15 yonga setine dayanarak inşa edileceğini doğruladı ve bazı yeni bilgileri ortaya çıkardı.

Ming-Chi Kuo göre, iPhone SE + 5G akıllı telefon beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere üç renkte 64 GB, 128 GB ve 256 GB bellekle satışa sunulacak. Tasarım iPhone SE’ye (2020) benzer olacak. Ancak bu sefer müşteriler 5G (mmW ve sub-6) desteğine sahip olacak. Bu aynı zamanda en uygun fiyatlı 5G destekli iPhone modeli olarak tarihe geçecek.

Ming-Chi Kuo ayrıca iPhone SE+ 5G’nin bu ay seri üretime geçeceğini söyledi. Buna ek olarak, Apple bu yıl bu telefonların 25-30 milyon satmasını bekliyor. Apple’ın 300 dolar bandını aşmayacağı uzun süredir söyleniyor. Eğer bu gerçekleşirse orta segment Android telefonlarda çatırdama görebiliriz. Kimse 300 dolara Apple A15 yonga setli iPhone varken Snapdragon 6 veya 7 serili Android telefon almak istemez.

iPhone SE+ 5G

Apple’ın bu fiyat tercihi satış beklentisinin üzerine çıkmasına neden olabilir. Muhtemelen 2022 yılında Apple telefonlarının segmentteki pazar payı ciddi anlamda yükselecek. Hele ki bu model ülkemize uygun fiyat ile gelirse ortalık kızışır bizden söylemesi.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu