Güncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriPlayStationTeknoloji

PlayStation 5 bugün geliyor! Peki, PS5 tanıtımı nasıl izlenir?

PlayStation 5 bugün nihayet tanıtılıyor. Yeni nesile artık bugün resmen giriş yapacağız. Peki, PS5 tanıtımı nasıl izlenir? İşte detaylar.

Ha bugün ha yarın derken PlayStation 5 etkinliği geldi çattı. Oyuncuların merakla beklediği PlayStation 5, bugün Türkiye saati ile 23:00‘da düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak. Peki, PS5 tanıtımı nasıl izlenecek? Bu etkinlikte neler tanıtılacak? İşte PlayStation 5 hakkında merak edilen her şey burada.

Koronavirüs salgınından dolayı PlayStation 5 etkinliği online olarak düzenlenecek. PlayStation’ın resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanacak olan canlı yayında, PS5‘in kontrolcüsü Dualsense hakkında yeni detaylar paylaşılacak. Ayrıca artık meraktan çatladığımız konsolun kendisi de bu etkinlikte gösterilecek.

Yeni nesil oyunları da sergileyecek olan PlayStation, bu etkinlikte Gran Turismo, yeni God of War, Horizon Zero Dawn 2, Spider-Man 2, Silent Hill ve Resident Evil 8 gibi oyunları gösterecek. Bu oyunların yanı sıra PlayStation Stüdyo’larından çıkacak olan yeni yapımlar da sergilenecek.

PS5 tanıtımı

599 dolar veya en iyi ihtimal ile 499 dolar fiyattan satışa sunulacak olan yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, Türkiye’de vergilerden ve kurlardan dolayı 6.499 TL‘den aşağıya satılmayacak. PlayStation 5 çıktığında yüzde 50’den yüzde 20’ye düşecek olan vergi bile bu fiyatın inmesini sağlayamayacak gibi görünüyor.

Xbox Series X‘ten bir tık daha düşük donanıma sahip olacak olan PlayStation 5’in Türkiye’de 2020 sonunda satışa sunulacağını düşünüyoruz. Umarız PlayStation Türkiye ekibi fiyat konusunda bir iyileştirme yapar ve herkes PS5 sahibi olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu