Akıllı BileklikAkıllı SaatBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Giyilebilir Yeni Cihazlar Hazırlıyor! Liste Kabarık

Yeni bir rapora göre OnePlus giyilebilir cihazlar kategorisi için yeni ürünler hazırlıyor. Şirketin listesi bakarık görünüyor.

OnePlus, 2022 yılı içerisinde çok sayıda akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Markanın yılın ikinci yarısında birkaç Nord serisi telefon ve OnePlus 10T modellerini duyurması bekleniyor. 2022’nin ikinci yarısı da OnePlus için yoğun geçecek. Yeni bir rapora göre OnePlus giyilebilir ürün kategorisi için yepyeni modeller hazırlıyor. Markanın AIoT segmentine odaklanacağı önümüzdeki haftalarda bakalım neler tanıtılacak.

OnePlus Giyilebilir Ürünlere Yoğunlaşacak

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre OnePlus iki yeni TWS kulaklık, bir OnePlus akıllı saat ve bir de fitness bandı duyuracak. Akıllı saat ve akıllı bileklik, son olarak Mart 2021’te tanıtılan OnePlus Watch ve OnePlus Band’ın devam modelleri olacak.

Kaynak yaklaşmakta olan TWS kulaklıklardan birinin orta sınıf seviyesinde olup, Nord serisi altında çıkış yapacağını belirtiyor. Diğer kulaklık ise şirketi premium segmentte temsil edecek. Söz konusu kulaklıkların ağustos ya da ekim aralığında tanıtılması bekleniyor. Kablosuz kulaklıklara dair şu an için elimizde herhangi bir veri bulunmuyor.

Daha önce tanıtılan Nord Buds kulaklık serinin sonraki modeli hakkında bazı ipuçları verebilir. OnePlus Nord Buds, 12,4 mm dinamik sürücülerle geliyor ve özel ekolayzır destekli Dolby Atmos sese sahip.  Kulaklıklar, aramalar sırasında gürültü engelleme için çift mikrofon barındırır, ancak aktif gürültü engelleme sağlayamıyor.

Kulaklık, oyun için 94ms düşük gecikme moduna sahip olup, akıllı cihazlara Bluetooth 5.2 ile bağlanıyor. Bataryaya gelince, Nord Buds tek bir şarjla 7 saate kadar ve şarj kutusuyla eşleştirildiğinde toplam 30 saate kadar oynatma sunuyor. Kulaklık ayrıca IP55 toz ve su geçirmezlik sertifikasıyla geliyor.

OnePlus 10T Tanıdık Bir Tasarımla Geliyor, İşte Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu