AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 12S, Uygun Fiyatlı Telefon Bekleyenlere Can Simidi Olacak

Son gelişmelere bakılırsa Note 12 serisi daha da genişleyecek. Marka, Redmi Note 12S modelini hazırlıyor. İşte ilk bilgiler…

23 Mart tarihinde Redmi Note 12 serisi küresel çapta satışa sunulacak. Seride Note 12 4G, Note 12 5G, Note 12 Pro 5G ve Note 12 Pro+ 5G modelleri olacak. Markanın saydığımız tüm bu telefonları Türkiye’ye getirmesini bekliyoruz. Redmi bir yandan orta segment telefonları satışa çıkarırken, diğer taraftan seriyi genişletmeye devam ediyor. Yaşanan son gelişmelere bakılırsa aileye bu defa Redmi Note 12S modeli dahil edilecek.

Küresel çapta çıkış yapacak telefon FCC’de tespit edilirken gerisinde bazı görüntüler ve teknik detaylar bıraktı. Note 12, kamera noktasında Note 11 serisine daha çok benziyor. Öte yandan buradaki bilgilere göre telefona MediaTek bir yonga seti güç verecek.

Redmi Note 12S’in öncülüyle kıyaslandığında şarj tarafında kayda değer bir yükseltme sunacağı gelen bilgiler arasında. 33 watt hızlı şarj desteği 67 watt’a çıkarılacak.

Diğer özelliklerden söz edecek olursak, Redmi Note 12S’te 6.43 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ve 90Hz AMOLED ekran yer alacak. Gelen bilgiler arasında arka kısımda üçlü kameranın yer alacağı bildiriliyor. Ana kamera serinin önceki modelinde olduğu gibi 108 megapiksel olabilir.

MediaTek Helio G96 işlemciden güç alacak telefonda ayrıca yana monte parmak izi sensörü, çift stereo hoparlör sistem, 3,5 mm kulaklık girişi ve IR blaster detaylarını göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu