Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 9S İçin Kararlı Android 11 Güncellemesi Başladı

Redmi Note 9S için Android 11 güncellemesi yeniden başladı. Sorunlar nedeniyle iptal edilen güncellemenin detaylarında neler var göz atalım.

MIUI yazılım ekibi kurulduğu günden bu yana belki de en sancılı dönemini geçiriyor. Ekip, bir yandan Android 11 diğer taraftan MIUI 12.5 güncellemesinin hem dağıtımı gerçekleştiriyor hem de güncellemeler sonrası ortaya çıkan sorunlarla boğuşuyor. Xiaomi Android 11 güncellemesini ilk başlatan üreticilerden biri olsa da, ortaya çıkan çok sayıda hata nedeniyle bazı modeller için güncelleme askıya alınmış durumda. Sözünü ettiğimiz telefonlardan biri Redmi Note 9S. Geçen yıldan bu yana ülkemizde de satışta olan popüler telefon için neyse ki güncelleme yeniden başlamış görünüyor.

Redmi Note 9S

Android 11 sonrası ortaya çıkan sorunlar aşılmış olmalı ki Note 9S için uzun zamandır beklenen güncelleme yeniden başladı. Avrupa’da kararlı bir yapıda yeniden başlayan güncelleme MIUI 12.0.2.0 RJWEUXM sürüm numarasını taşıyor. Güncelleme ayrıca sistem güvenliğini ve kararlılığını artırmak için Android güvenlik yaması seviyesini Mayıs 2021’e yükseltiyor.

Android 11’in yeniden başlaması Note 9S cephesinde MIUI 12.5 heyecanının yaşanmasına neden oldu. Xiaomi, MIUI 12.5 güncellemesini şu ana kadar Android 11’e yükselttiği telefonlara aktardığının altını çizelim. Peki MIUI 12.5 güncellemesinin dağıtımında neler yaşanıyor?

Son olarak Mi 9 SE için küresel çapta güncelleme dağıtıma sunuldu. Çin’de üçüncü grup cihazlar MIUI 12.5 güncellemesini yavaştan almaya başladı. Tabii süreç Çin dışında daha yavaş ilerliyor. Ülkemizde ise şu ana dek sadece POCO F3 güncellemeyi kararlı bir yapıda alabildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu