Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Evrenin En Hızlı Oyuncu Telefonu SD888’li Lenovo Legion Geliyor

Bugün Lenovo tarafından yapılan açıklama ile dünyanın en hızlı oyuncu telefonu Lenovo Legion Snapdragon 888 ile gelecek. Ne zaman mı?

Oyuncular için özel olarak geliştirilen telefonlar belki tasarımsal olarak herkese hitap etmese de oyuncular için bu ürünler en önemli tercih gibi görünüyor. Bu konuda Xiaomi, Nubia ve Lenovo dünyanın en önemli üreticilerinden birisi. Lenovo Legion serisi ile oyuncuların tüm isteklerini karşılarken dün yapılan Snapdragon 888 yonga seti tanıtımından sonra Lenovo bir açıklama yaptı ve Snapdragon 888 kullanan Legion modellerine hazır olmamızı söyledi.

Lenovo’nun Çin’deki cep telefonu iş departmanının genel müdürü Chen Jin Weibo üzerinden fitili ateşledi. Açıklamasında Lenovo’nun yeni nesil oyun telefonunun evrendeki en güçlü, en yenilikçi ve en soğuk oyun telefonu olabileceğini vurguladı. Soğuk derken anlayacağınız üzere termal tarafta ısınma sorunu olmayacağı doğrulandı. Yani görünen o ki Lenovo yeni bir işlemci ve yeni bir soğutma sistemi ile karşımıza çıkacak. Bildiğiniz üzere Lenovo, TSI Frost Blade soğutma sistemi adı verilen bir teknoloji kullanıyordu ve bu teknolojinin ikinci versiyonunu da sanıyoruz ki; Mobil Dünya Kongresi kapsamında göreceğiz.

Qualcomm ayrıca Asus, Black Shark, Lenovo, LG, Meizu, Motorola, Nubia, Real Self, OnePlus, OPPO, Sharp, vivo, Xiaomi ve ZTE markaları ile çalışacak. Bu markaların da 2021 planları arasında Snapdragon 888 yonga seti ile satışa sunulacak telefonlar yavaş yavaş duyurulmaya başlandı.

Editörün Yorumu

En önemli soru ise sanırız; “Bu telefonların fiyatları ne olacak?”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu