Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun KonsoluTeknoloji

Tarihin En Ucuz El Konsolu ile Tanışın: AYN Loki Mini

El konsolunun yeni markalarından AYN, Loki Mini el konsolunu tanıtarak tarihin en ucuz modelini piyasaya çıkardı. İşte özellikleri ve fiyatı.

El oyun konsollarının hakim markalarından Steam Deck’e yeni rakipler her geçtiğimiz gün çıkmaya devam ediyor. Windows üzerinde işlem yapan el konsollarının sayısı da oldukça kısıtlı. Ancak AYN, Loki Mini isimli yeni el konsolunu tanıtarak Windows üzerinde çalışan en uygun fiyatlı el konsolu modelini dünyaya getirmiş oldu. Gelin el konsolunun özelliklerine göz atalım.

AYN Loki Mini Özellikleri ve Fiyatı

Şirket tarafından bugün itibariyle duyurulan Loki Mini, Intel’in 12. nesil Alder Lake işlemcisiyle tanıtıldı. Oldukça yüksek performans sunan bu işlemcilerin var oldukları sistemlere nasıl güç getirdiğini hepimiz biliyoruz. Bu işlemcinin Loki Mini el konsolunda yer almasıyla birlikte, Loki Mini’nin oyunlarda akıcı bir deneyim sunacağını anlıyoruz.

64GB depolama seçeneği ile gelen Loki Mini, yalnızca 299$ fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü. Steam Deck’in 399$ olduğunu hatırlarsak Loki Mini güzel bir alternatif oluyor. Loki Mini oldukça minimal bir tasarıma sahip ve beyaz renk tonu ile göz alıyor.

AYN Loki Mini

Loki Mini’ye ek olarak iki adet farklı el konsolu da mevcut. Loki ve Loki Max isimli bu modeller ise AMD Ryzen 6660U ve Ryzen 6800U işlemci seçeneklerine sahip. 64GB/256GB/512GB depolama seçeneklerine sahip olan modeller sırasıyla 499$, 599$, 699$ ve 799$ fiyat etiketine sahip. Loki Mini ise şu anda Windows tabanlı en ucuz el konsolu olma unvanını taşımaya devam ediyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

God of War Steam Deck’te PS4’ten Daha İyi Çalışıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu