Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

İşte Samsung Galaxy Note 20 Hakkında Bilinmeyenler!

Samsung’un en özenli davrandığı, adeta üstüne titrediği Note serisine yeni birey katılacak. Samsung Galaxy Note 20 şık tasarımıyla göz dolduruyor.

Ice Universe takma adı altında yayınlanan yeni bir sızıntı, lansmanı yaklaşan Samsung Galaxy Note 20 amiral gemisinin tasarımını ortaya koydu. Geçen yılki Note 10’un yanında Note 20’nin bir görüntüsünü yayınlayarak iki cihazın görünümünü karşılaştırmayı mümkün kıldı.

Note 10 ve Note 20 kıyaslaması
Note 10 ve Note 20 kıyaslaması

Görüntülerden biri Samsung Galaxy Note 20’nin hem önünün hem de arkasının görünümünü gösteriyor. Bunun, Galaxy Note 20 Ultra‘nın aksine, ana kameranın dört lensini değil üç tane lensle geleceğini ve en üst seviye olmadığını gösteren akıllı telefonun temel modeli olduğu bildirildi. Kaplamalar sayesinde, akıllı telefonun arka panelinin kavisli kenarlara sahip olacağı ve cihazın köşelerinin Galaxy S20 serisi akıllı telefonlara kıyasla daha keskin olacağı görülüyor. Ön kamera, ekranın üst kısmının ortasındaki dairesel bir oyuğa yerleştirilecek ve bu da Note 10’a göre belirgin bir şekilde küçülecektir.

Galaxy Note 20 ekranının altında, muhtemelen ultrasonik parmak izi sensörünün varlığını gösteren bir parmak izini gösteren bir simge gösterilir. Ayrıca Galaxy Note 20’nin Note 10’dan bir santimetre daha uzun olacağı, ancak düz bir ekran alacağı bildirildi. Yeni bir sızıntı Note 20’nin temel versiyonunun 1080p ekranının düz olacağını ve yenileme hızının sadece 60 Hz olacağını ve bu seviyedeki bir akıllı telefon için vasat bir gösterge olduğunu iddia ediyor. Ancak 120 Hz ekranın yalnızca Galaxy S20 Ultra‘da olması bekleniyor. Galaxy Note 20 akıllı telefonların Samsung tarafından 5 Ağustos’ta Galaxy Unpacked etkinliğinde sunulması muhtemel. Aynı zamanda Galaxy Z Flip 5G, amiral gemisi Galaxy Tab S7 ve akıllı saat Galaxy Watch 3‘ün sunumu gerçekleşebilir.

Note 20 ve Note 20 Ultra kamera paneli
Note 20 ve Note 20 Ultra kamera paneli

Lensler için koruyucu kapaklar olarak görünen panel Note 20 ve Note 20 Ultra’nın kamera boyutlarına göre tasarlanmıştır. Yukarıda belirttiğimiz gibi, Note 20’de üç kamera (12MP ana, 64MP telefoto, 12MP geniş açı) yer alacak. Öte yandan Note 20 Ultra dört (108MP ana, 13MP telefoto, 12MP  geniş açı, lazer odak sensörü) kullanacak. Ayrıca, Note 20 Ultra’nın 108MP fotoğraf çekmek için gereken ekstra ışığa izin vermesi muhtemel olan lens deliklerinin boyutunda büyük bir fark görebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu