Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Yeni Bir Güncelleme Aldı, Ancak…

Samsung bir döneme damga vuran Galaxy Note 20 serisi için aylık güncellemelere devam ediyor. Telefonlar ne yazık ki Andorid 14 almayacak.

Samsung, haziran ayına da çok hızlı bir giriş yaptı. Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için haziran ayı güncellemesini başlattı. İlk etapta Amerika’da başlayan güncellemenin detaylarına bakıldığında güvenlik düzeltmelerinden başka bir gelişme yer almıyor.

Galaxy Note20 serisi modeller için süreç bundan sonra böyle ilerleyecek. Her iki telefon için büyük Android güncellemelerinin sonuna gelinde. Aylık güncellemelerin de en az bir yıl sürmesi bekleniyor. Kademeli olarak dağıtımı sağlanan haziran ayı güncellemesi çok yakında daha fazla pazarda yayınlanacaktır. Bu süreçte güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Galaxy Note 20

Öte yandan Samsung, 2020 yılında duyurduğu Note 20 ve Note 20 Ultra için büyük güncelleme desteğini sonlandırdı. Telefonların ikisi son olarak Android 13 / One UI 5.0 sürümüne yükseltti. Galaxy Note 20 serisi tanıtıldıkları günden bu yana Android 11, Android 12 ve Android 13 güncellemelerini aldılar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu