GenelGüncel Teknoloji HaberleriİnternetTeknoloji

YouTube için ücretli yorum dönemi başladı

YouTube’da canlı yayında yaptığınız yorumun kısa süreliğine görünmesi ya da hiç fark edilmesi kullanıcıları üzen durumların başında geliyor. Ancak Google duyurduğu yeni hizmet ile birlikte bu duruma son vermeye hazırlanıyor. Arama motoru devi YouTube uygulamasında gerçekleştirilen canlı yayınlarda bundan sonraki süreçte Süper Sohbet hizmetini devreye soktu Bu hizmet sayesinde yapacağınız yorumun 2 dakika ila 5 saat arasında canlı yayın altında sabit kalmasını sağlayabileceksiniz. Üstelik yapacağını yorumun arka olanı farklı bir renkte olacak.

YouTube

Google Süper Sohbet hizmeti iyi düşünülmüş, ancak bunun için kullanıcılardan kayda değer bir ücret talep ediliyor. Eğer yorumunuzun 2 dakika boyunca görünmesini istiyorsanız 2 doları, 5 dakika için 10 dolar, 5 saat görünmesini istiyorsanız ise 500 doları gözden çıkarmanız gerekecek. Belirlenen zaman aralığına göre talep edilen ücret değişiyor.

Yine talep edilen ücrete göre yorum karakter sayısı da değişiyor. 500 dolar ödeyen bir kullanıcı toplamda 350 karakterden oluşan bir yorum gönderebilecek. 2 dolar ödeyen bir kullanıcı ise en fazla 50 karakterden oluşan bir yorum yapabiliyor.

Şu an için beta şeklinde sunulan Süper Sohbet uygulaması 31 Ocak’tan itibaren birçok ülkede hizmete girecek.

 

>> ilginizi çekebilir; Huawei’den sürpriz hamle: Huawei P8 Lite 2017 tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu