Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovo

Sıfır çerçeveli Lenovo Z5, Huawei P20 Pro’ya benzeyecek

Sıfır çerçeveli Lenovo Z5 heyecan ve merak uyandırmaya devam ediyor. Lenovo bir süredir telefona ilişkin bilgi içeren görseller paylaşıyor. Şirketin yayımladığı son görüntü ise Lenovo Z5’in sürpriz bir renge sahip olacağını gösteriyor.

Alacakaranlık rengi ilk orak Huawei P20 serisi modellerde kullanıldı. Telefonun arka kısmı aşağıdan yukarı renk değiştiren bir yapıdayken, Huawei’in bu noktada kural dışı bir tasarım sunduğunu söyleyebiliriz.

Sıfır çerçeveli Lenovo Z5
Sıfır çerçeveli Lenovo Z5

Pek çok kullanıcının beğenisini kazanan alacakaranlık renk seçeneğini bu defa Lenovo Z5 modelinde göreceğiz. 5 Haziran tarihinde tanıtılacak telefonun arkası ayrıca camdan oluşuyor. Bu gelişme telefonun kablosuz şarj desteği sunacağı anlamına da gelebilir.

Şu ana kadar yapılan paylaşımlardan Lenovo Z5’in %95 ekran / kasa oranına sahip olacağını biliyoruz. 4TB dahili depolama alanı, çift arka kamera, 45 gün beklemem süresi sunan pil ve pili %0 seviyesine ulaşsa bile 1 saate yakın dayanabilecek ya da yarım saat kadar konuşma süresi sunacak pil teknolojisi Lenovo Z5’in şu an kadar bilinen özellikleri.

 

Samsung Galaxy J6 ve Galaxy J4 Türkiye’de satışa sunuldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu