Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriPOCOXiaomi

POCO F6 Pro Türkiye’ye Geliyor, İşte Özellikleri

Yeni bir rapora göre POCO F6 Pro, haziran ayı içerisinde tanıtılacak. Türkiye'de de göreceğimiz telefonun özellikleri belli oldu.

Xiaomi, POCO alt markasıyla çok yakında iki yeni üst segment telefon duyuracak. Hem POCO F6 hem de F6 Pro, bir süredir sızıntılara konu olmakta ve şimdi serinin çıkış tarihine dair ipuçlar verildi. Şu ana kadarki sızıntılar, F6 Pro’nun büyük olasılıkla Redmi K70‘in yeniden markalanmış hali olduğunu ortaya çıkardı. Ünlü sızıntı kaynağı Sudhanshu Ambhore şimdi F6 Pro’nun lansman zaman çizelgesine dair ipuçları ve teknik özellikler hakkında bazı bilgiler verdi.

Kaynağın paylaştığı bilgilere göre POCO’nun yeni Pro modeli haziran ayı içerisinde tanıtılacak. POCO F6 serisi her zaman olduğu gibi tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Cihaz yakın zamanda Geekbench’te Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 16GB RAM ile göründü. Cihazın gerçekten de Redmi K70’in yeniden markalanmış bir versiyonu olduğunu varsayarsak, telefonda 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,67 inç OLED ekran bekleyebiliriz. F6 Pro’nun öne çıkan bir diğer özelliği 120W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil olacaktır.

Kamera söz konusu olduğunda F6 Pro’da OIS destekli 50 megapiksel ana kamera olacak. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro lens eşlik edecek. Ön tarafta ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunacak.

Android 14 tabanlı HyperOS kullanıcı arayüzü ile çıkış yapacak olan telefonda ayrıca stereo hoparlör, ekran altı parmak izi tarayıcısı, metal çerçeve, NFC çipi, IR yayıcı, yeni dokuya sahip cam arka panel

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu