Akıllı TelefonRedmiXiaomi

Redmi K70 Ultra Kocaman Bir Bataryayla Gelecek

Redmi K70 Ultra için heyecan sona ermek üzere. Cihazın batarya tarafındaki iddiası da kendisi kadar büyük olacak gibi görünüyor.

Xiaomi, yeni Redmi K70 Ultra modelini kendi Çin pazarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak çeşitli sızıntılar ve söylentiler, resmi sürüm öncesinde cihazın birçok özelliğini zaten ortaya çıkardı. Artık en son söylenti, yakında çıkacak olan akıllı telefon için büyük bir pil paketine ilişkin ayrıntıları bile paylaştı.

Çinli teknoloji devi, bu yılın ilk yarısında Redmi K70 Ultra ve Note 13 Turbo’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. K70 Ultra ile ilgili ayrıntılar son birkaç haftadır internette ortaya çıkıyor ve son bilgiler pil özelliklerini ortaya koyuyor. Yeni bir Weibo gönderisinde, eski cihazın pil özellikleri paylaşıldı.

Çevrimiçi gönderi, Redmi K70 Ultra’nın kapasitesi 5.000mAh’den daha büyük bir pil paketiyle çalıştırılacağını iddia etti. Bir Weibo kullanıcısı bunun 5.500mAh pil paketi anlamına gelip gelmediğini sorduğunda, kaynak sadece başparmak yukarı emojisiyle yanıt verdi. Başka bir deyişle, devasa 5.500mAh kapasite muhtemelen yeni akıllı telefona güç veren batarya. Sızıntı, yeni bir Redmi tabletinin de yakında Çin’de piyasaya sürüleceğini ekliyor.

Şu ana kadar bildiklerimize dayanarak Redmi K70 Ultra’nın 1,5K çözünürlüğe ve 5.000 nit’e kadar en yüksek parlaklığa sahip bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Kaputun altında, telefon, 24 GB’a kadar LPDDR5T RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama alanıyla eşleştirilmiş MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcisine sahip. Şu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bu, bu yüzden daha fazla güncelleme için burada kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu