Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Serisi İçin Galaxy AI Özelliğine Sahip OneUI 6.1 Güncellemesi Başladı

Samsung'un 2021 yılında tanıttığı amiral gemisi Galaxy S21 serisi için Galaxy AI özelliğini getirecek OneUI 6.1 güncellemesi yayınlandı.

Samsung‘un 2021 yılında tanıttığı ve hâlen kullanılan Galaxy S21 serisi için Galaxy AI özelliğine sahip OneUI 6.1 güncellemesini alı almayacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız seri için tüm Galaxy AI özellikleri gelmeyecek. Şimdilik Avrupa, ABD ve Hindistan’da yayımlanan güncelleme ile bazı yapay zeka özelliklerine kavuştu.

Galaxy S21 Serisi İçin Yapay Zeka Özellikli OneUI 6.1 Güncellemesi Veriliyor

S21 serisindeki üç cihaz için donanım yazılımı şu şekilde: G996BXXUAGXDA / G996BOXMAGXDA / G996BXXUAGXDA. 2.2 GB boyutundaki güncellemenin ilk belirgin Galaxy AI özelliği Circle To Search oldu. Çizerek arama özelliği olarak da bilinen bu yenilik, uygulamadan çıkmadan resimlerden metin kopyalayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Güncellemeyle Galeri uygulamasının en son sürümü, yapay zeka destekli görüntü düzenleme özelliğine kavuştu. Çektiğiniz resimlerin altında kalem simgesine basarak sol taraftaki yıldız işaretiyle yapay zeka destekli özellikleri kullanabilirsiniz. Video düzenleyici uygulamasına da yapay zeka özellikleri eklendi. Galaxy S21 serisine sahipseniz yeni Galaxy AI özellikleri için güncellemenin size gelmesini bekleyebilirsiniz. Güncelleme kademeli olarak herkese dağıtılacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu