Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 8 ön sipariş tarihi ve hediyeleri belli oldu

Galaxy Note 8 ön sipariş tarihi belli oldu. Samsung’un 23 Ağustos’ta resmen tanıtacağı yeni nesil Note serisi telefon için ön sipariş tarihi 24 Ağustos’ta yani tanıtımdan bir gün sonra başlayacak. Konuya ilişkin bilgilendir popüler sızıntı kaynağı @evleaks cephesinden geldi.

Galaxy Note 8 ön sipariş tarihi ve hediyeleri

Güvenilir bilgi kaynağına göre ön siparişler Amerika’da başlayacak, ancak ön sipariş sürecinin birçok ülkede kısa süre içerisinde başlayacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note 8 ön sipariş
Galaxy Note 8 ön sipariş

Son yıllardaki birçok üst segment Galaxy akıllı telefonda olduğu gibi Galaxy Note 8 için de ön sipariş sürecinde bazı hediyeler olacak. Yaklaşık iki hafta sürmesi beklenen ön sipariş sürecinde Galaxy Note 8 satın alanlar 256GB microSD kart + dönüştürülebilir kablosuz şarj ya da Gear 360 kamera arasında tercih yapacaklar. Avrupalı kullanıcılara ise ön sipariş sürecinde DeX dock masaüstü dönüştürücüsü hediye olarak verilecek.

Galaxy Note 8’in Avrupa’da 1000 € seviyesinde fiyatlandırılması bekleniyor. Eğer iddia edilen fiyat doğru ise telefonun Türkiye fiyatının 4.500 – 5.000 lira bandında olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Nokia 8 ön sipariş başladı! İşte telefonun fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu