Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola G100 Teknik Özellikleri ve Görüntüleri Szıdırıldı

Bugün gelen bir sızıntıya göre kısa bir süre içinde tanıtılması beklenen Motorola G100 telefonun görselleri yayınlandı. Redmi K40’ın rakibi olmaya geliyor.

Bir Alman kaynak tarafından yayınlanan görsellere göre Motorola G100 tasarım olarak firmanın G 5G Plus ve Moto Edge S modellerine benzeyecek. Serinin donanım olarak en güçlü telefonu olması beklenen ve kısa bir süre içinde tanıtılacak olan cihaz Avrupa pazarında 400 – 500 Euro civarında satışa çıkması bekleniyor. Cihaz akıllı telefon pazarında Redmi K40’ın rakibi olarak piyasaya sürülecek.

Motorola G100 Teknik Özellikleri Nasıl Olacak

Telefon Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti ile gelecek. Cihazda 6,7 inç Full HD + çözünürlükte 90 Hz bir ekran yer alacak. Telefonun yan tarafında bir parmak izi okuyucu yer alıyor. Telefonun farklı RAM ve depolama alanı seçenekleri ile gelmesi bekleniyor; 8 GB RAM 128 GB dahili depolama alanı ile gelecek olan telefonun 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip varyantı da olacak. Telefonun arka kısmında dörtlü kamera dizilimi yer alacak. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ön kısımda ise 8 veya 16 megapiksel çözünürülüğe sahip selfie kamera yer alacak. Bugün gelen görüntülerde cihazın oldukça şık bir tasarıma sahip olduğu gözüküyor. Farklı renk seçenekleri ile satışa çıkması beklenen telefonun firma tarafından resmi olarak çıkış tarihi belirtilmedi.

Motorola G100

Redmi K40 ile rekabet edecek olan firmanın yeni telefonu bakalım başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu