Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Yok artık! Huawei P20 Pro en düşük fiyata alınan telefon oldu!

Huawei P20 Pro, akıllı telefon kamera standartlarını yeniden oluşturan ve diğer akıllı telefon şirketlerinin bu amiral gemi modellerine daha fazla kamera sensürü yerleştirilmesini sağlayan ilk telefon. Uzun süre DxOMark kamera sıralamasında bir numarada kalan P20 Pro şimdi amiyane tabirle ele ayağa düşmüş durumda.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei P20 Pro takas teklifi en düşük seviyede!

P20 Pro sahiplerini hayal kırıklığına uğratan gelişme İngiltere’de yaşandı. Ülkenin çoğunda operatörler tarafından gerçekleştirilen takas programında P20 Pro için biçilen fiyat sadece 50 £ yani sadece 386 TL. Benzer durum P20 için de geçerli.  P20 Pro ile aynı segmentte yer alan Galaxy S9 Plus için belirlenen takas fiyatı ise 245 £.

Amerika’nın Huawei’yi kara listeye almasından önce P20 Pro’nun takas teklifi 270 £ / 2.087 TL olarak değerlendiriliyordu. Telefonun İngiltere fiyatı ise şu an 529 £ / 4.090 TL.  İlginç olan ise telefonun takasta değersizleştirilmesi, ancak satışta hala eski fiyatını koruması. Görünüşe bakılırsa bu kriz sürecini herkes fırsata çevirmek istiyor.

Google’ın bu hafta başında Huawei cihazlarına getirdiği hizmet kısıtlamalarının yarattığı belirsizlikle beraber perakendeciler, Huawei telefonlarının 90 günlük muafiyetten sonra Google’ın hizmetlerini alıp almayacağı konusunda endişe duyuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu