Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Kendini Gösterdi! Tasarım Şahane!

Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisi ile gelecek Xiaomi Mi Mix 4 modeli kanlı canlı ilk defa görüntülendi. Tasarım şahane olmuş.

Xiaomi önümüzdeki aylarda tasarımı ile dikkat çekecek olan Xiaomi Mi Mix 4 modeli ile karşımıza çıkacak. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu telefon, şimdiden görüntülendi. Tasarımsal açıdan Mi Mix serisinin yeri teknoloji dünyasında ayrıdır. Bu yüzden Çinli firma yeni modelinde çığır açan teknolojilerine yer verecek.

Xiaomi Mi Mix 4 tasarımı ile farkını ortaya koyacak

Uzun zamandır telefonun ZTE Axon serisindeki gibi ekran altı kamera ile geleceği söyleniyordu. Şelale ekran tasarımını tam ekran ile buluşturacak olan bu model bugün kameralara yakalandı. Söylendiği gibi telefon komple ekrandan oluşacak. Yanlara doğru kıvrımlı olacak olan bu ekran, ön kameraya geçildiğinde üst bölümde kamerayı açacak.

Telefonun arkasında ise dörtlü kamera kurulumunun yer alması bekleniyor. Ancak Xiaomi bu telefonunu bir sır gibi koruduğundan şimdilik kameralara dair en ufak bir sızıntı bulunmuyor. Gücünü Qualcomm’un işlemci hızını 3.0 GHz’ye çıkardığı Snapdragon 888 Plus yonga setinden alacak olan telefonda 12 GB RAM’in bulunması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 4

Çinli firmanın RAM konusunda yazılımsal olarak RAM yükseltme seçeneğini de yer vereceği söyleniyor. Bu sayede gerekli durumlarda RAM miktarı 19 GB’a kadar çıkacak. Özellikle mobil oyunlarda ve emulatörlerde RAM’in yazılımsal olarak otomatik bir şekilde artırılması telefonun akıcılığına akıcılık katacak.

Kutusundan MIUI 12.5 arayüzü üzerine kurulu Android 11 ile çıkması beklenen bu model, Android 12 yayınlandığında en kısa sürede güncelleme alacak. Xiaomi’nin fiyat konusunda nasıl bir politika izleyeceği şimdilik bilinmiyor. Ancak tahminlerimize bu model 700 dolar bandında satışa sunulacak. Türkiye pazarına henüz gelip gelmeyeceğini kestiremediğimiz Mi Mix 4’ün Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu