Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPC OyunlarıTeknoloji

PC için The Last of Us Yakında Gelebilir!

Sony, PC’ye olan yaklaşımını değiştirmeye devam ediyor. PC için The Last of Us çok yakında bizlerle birlikte olabilir. İşte detaylar.

PlayStation 3’ün ömrünü tamamlamak üzereyken çıkışını gerçekleştiren The Last of Us, oyun dünyasının kült yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Sonrasında PS4 için de çıkan oyun için bugün müjdeli haber geldi. PC için The Last of Us oyununun çok yakında geleceği iddia edildi. The Last of Us Remake olarak isimlendirilecek olan bu oyun PS5 için de gelecek. Baştan bir yapım olacak olan Remake sürüm özellikle PC sahipleri tarafından merakla bekleniyor.

Sony ile ilgili sızıntılar konusunda da uzman olan Jeff Grubb oyunun PC ve PS5 için çıkacağını açıkladı. Ancak oyun PS4’e gelmeyecek. PS4’e zaten Remastered olarak TLoU gelmişti. Bu zamana kadar PlayStation’ın dahili stüdyolarından hiçbir oyun daha önce konsollarda ve PC’de aynı anda piyasaya sürülmedi. Bu tamamen yeni bir proje değil. Ancak yine de PS5 ve PC için aynı anda çıkacak olması bir ilk olacak.

Grubb, yeniden yapılanmanın The Last of Us Part II motoru üzerine kurulacağını ve bunun da oyunun var olan en iyi grafiklerden bazılarına sahip olacağı anlamına geldiğini söylüyor. Grubb konu ile ilgili olarak; “İnsanlar bunun sadece bir remaster ruhu içinde bir şey olacağını düşünüyor gibi görünüyor. Beklentileri fazla abartmayalım ama çözünürlük, kare hızı ve dokularda basit bir iyileştirme olmayacak. Geliştiriciler, The Last of Us: Part II motoruyla PlayStation 5’in gücünden ve özelliklerinden gerçekten yararlanacaklar. ifadelerini kullandı.

PC için The Last of Us
PC için The Last of Us

PlayStation 5 için The Last of Us Part II’nin güncellenmiş versiyonu hakkında birçok bilgi vardı. Her iki oyunun da aynı anda çıkması mümkün görünüyor. The Last of Us, piyasaya sürülmesinden bu yana aldığı Yılın Oyunu ödüllerinin sayısı göz önüne alındığında, şimdiye kadarki en iyi oyunlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu