Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 Resmi Görselleri Sızdırıldı!

OPPO Reno 8 resmi tanıtım tarihi gün içerisinde açıklandı. OPPO’dan yapılan açıklamaya göre Reno 8 serisi için 23 Mayıs tarihinde Çin’de bir etkinlik gerçekleştirilecek. Son gelişmeler seride Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 SE şeklinde üç modelin yer alacağını onayladı. Fakat Reno 8 Pro+ isimli bir model de haberlere konu olmuyor değil.

Gelelim resmi görüntüsü sızdırılan OPPO Reno 8’e. Telefonda üç arka kamera yer alacak. İki kamera için belirgin sensör delikleri tercih edilirken, diğer kamera ve LED flaş ise aynı boyutta görünüyor. Reno 7 serisi ile kıyaslandığında Reno 8’de daha büyük bir kamera modülü dikkat çekiyor.

OPPO Reno 8 Resmi Olarak Karşınızda!

Reno 8 düz bir ekranla çıkış yapacak. Ön kamera bir kez daha ekran üzerinde sol üst köşede. Ekran çerçevelerinden çene olarak ifade edilen alttaki çerçeve belirgin bir kalınlıkta. Bu dikkatlerden kaçmıyor.

Reno 8’de 6.62 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alıyor. Gücünü Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinden alacak telefonun bellek seçenekleri 8GB RAM + 128GB ve 12GB RAM + 256GB şeklinde olacak.

Telefonun arkasında Sony IMX766 sensörlü 50 megapiskel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş kamera, 2 megapiksel makro kamera yer alacak. Bu kameralar ayrıca OPPO’nun yeni nesil MariSilicon X NPU görüntü işlemcisiyle desteklenecek. Telefonun ön kısmındaki kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Reno 8’in içerisindeki pil 4.500 mAh büyüklüğünde olacak ve 80 watt hızlı şarj desteği içeriyor. Ekran altı parmak izi tarayıcısını yer verileceği modelde stereo hoparlör de olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu