Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Motorola Android Pie Güncellemesi Hazırlıkları Yapıyor! İşte O Akıllı Telefonlar!

Akıllı telefon piyasasında eski günlerini arayan firmalardan biri de Motorola. Cep telefonlarının henüz akıllı telefonlara evrilmediği dönemde pazarın güçlü oyuncusu eksi günlerinden her ne kadar uzak olsa da çalışmalarını sürdürüyor. Tasarım çizgisini güncelleyerek P30’u tanıtan Motorola Android Pie güncellemesi hazırlıklarını da sürdürüyor.

Hangi Motorola cihazlar Android Pie güncellemesi alacak?

Hali hazırda piyasadaki cihazlarından sadece 8 modele güncelleme vermeyi planlayan Motorola bazı kullanıcılarını üzecek. Yeni tanıtılan Motorola P30 tabi bu güncellemeyi alacak. O yüzden cihazı liste dışında tutuyoruz. Güncelleme alacak diğer cihazlar ise Moto Z3 , Z3 Play , Z2 Force Edition , Z2 Play , X4 , G6 , G6 Plus ve G6 Play. Bu cihazların haricinde bir Motorola akıllı telefona sahipseniz Android Pie güncellemesini malesef kullanamayacaksınız. Fakat firmanın piyasadaki akıllı telefonlarının bir çoğu güncelleme almış olacak. Az model tanıtma prensibini benimseyen Motorola bu durumu avantaja çevirebilir.

Yılın son çeyreğinde resmi olarak dağıtıma sunulması beklenen güncelleme ile birlikte daha uzun pil ömrü, yenilenmiş bölünmüş ekran deneyimi cihazlara sunulacak. Ayrıca ayarlar menüsü ve ses ayarlarında bir takım güncellemeler de mevcut. Son dönemde çok fazla akıllı telefon tanıtmayan Motorola Google ile işbirliği konusunda önemli bir ortaklığa sahip olduğu dönemleri arıyor. Fakat gerek satış rakamları gerek müşteri bağlılığı konusunda eski günlerinden çok uzakta olan firmanın trendi tekrar yakalayarak rakipleri ile tekrar rekabet edip edemeyeceği merak konusu.

iPhone X benzeri Motorola P30 resmi olarak tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu