Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Sarı Renkten Sonra Şimdi de Yeşil Ekran Sorunu İle Karşı Karşıya

Apple’ın iPhone 12 ile sorunları bir türlü bitmiyor. Raporlara göre iPhone 12 kullanıcıları, şimdi de yeşil ekran sorunu ile karşı karşıya

iPhone 12 serisi piyasaya sürüldüğünden bu yana çeşitli sorunları da beraberinde getirdi. Son zamanlarda daha fazla kullanıcıya ulaşan bu telefonlar; keskin çerçeveden sinyal sorunlarına, hızlı pil boşalmasından sarı ekran sorununa kadar birçok problem ile gündeme düştü. Henüz bu sorunlara karşı bile çözüm üretemeyen Apple, şimdi de yeni bir hatayla karşı karşıya. iPhone 12 kullanıcılarından gelen yeni bir raporlara göre ekran şimdi de yeşil bir renk almaya başladı. Bunun örneklerini daha önce Android telefonlarında da görmüştük. Lakin böylesine yeni bir telefonda hem sarı hem de yeşil ekranı aynı anda görmek, oldukça şaşırtıcı bir durum…

Hatırlarsınız DxOMark ekibi geçtiğimiz haftalarda, iPhone 12 ve 12 Pro’nun ekran testlerini gerçekleştirmişti. DXO ekibi bile o zaman, bu telefonların sarımsı bir ekran sorunu olduğunu belirtmişti. Hatta buna bağlı olarak da cihazların puanını bir hayli kırmıştı.

Sarı rengin ardından iPhone 12 kullanıcıları bu seferde, yeşil renk sorunundan dolayı şikayet etmeye başladılar. Aşağıda da göreceğiniz üzere cihaz, grimsi bir alanda baskın bir yeşil ekran ile açığa çıkıyor.

Yabancı kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple, ortaya çıkan bu hatalar için araştırmalar yapmaya başladı. ABD’li üretici muhtemelen bir sonraki güncelleme ile bu sorunu çözecektir. Çünkü daha önce de örneklerini gördüğümüz gibi, OLED ekranlarda oluşan bu sorunlar, güncelleme ile ortadan kaldırılabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu