Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 1 III İle Çekilen Resimler Kusursuz Olacak!

Bir dönem akıllı telefonları ile adından söz ettiren Sony, küllerinden doğmaya hazırlanıyor. Sony Xperia 1 III görüntüleri sızdırıldı.

Günümüze kadar birbirinden farklı akıllı telefon modellerini karşımıza çıkaran Sony yine güzel gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bir dönem Xperia akıllı telefon serisi ile hem ülkemiz de hem de dünya da milyonlara ulaşan şirket şimdi de küllerinden doğacak adımlar gerçekleştirmeye çalışıyor. Oyuncu bilgisayarları ile deli gibi para basan şirket aynı başarıyı akıllı telefon modelleri ile de göstermeye çalışırken şirketin yeni amiral gemisi hakkında ilk görüntüler de geldi. Daha önce de haberlerimiz de yer bulan Sony Xperia 1 III bugün de sızdırılan görüntüler ile gündeme geldi.

Bildiğiniz üzere Sony ve Samsung yıllardır en iyi kameraya sahip telefonları üretme konusunda birbirlerine rakipti. Geçtiğimiz haftalar da bu yarıştan çekilen Samsung, artık kamera konusunda iddialı olmayacağını belirtmişti. Bugün Sony şirketinin yeni telefonu sızdırılan resimler ile kamerasını da karşımıza çıkardı.

"<yoastmark

Sony Xperia 1 III Görüntüleri Geldi

Nisan ayında tanıtılan ve Haziran ayında Japonya üzerinde piyasaya sürülmesi beklenen Xperia 1 III merakla beklenmeye devam ediliyor. Kamera tarafında oldukça ileriye gittiği tahmin edilen şirket, Xperia 5 III ve Xperia 1 III ile milyonlara ulaşmayı planlıyor. Merakla beklenen akıllı telefon modeli bugün sızdırıldığı iddia edilen görüntüler ile radarımıza yakalandı. Weibo üzerinde yayınlanan görseller de telefonun kamerası ile bir kaç poz çekildiğini gördük. Oldukça kusursuz görünen görseller cihazın kamera konusunda ne kadar iddialı olduğunu da gözler önüne sermiş oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu