Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOSamsungTeknolojiXiaomi

Samsung Rakiplerini Avcunun İçine Aldı! Huawei Şaşıracak

Galaxy Z Fold 3 ile 2021’e damga vurması beklenen Samsung Google, OPPO ve Xiaomi için katlanabilir ekranlar ürettiğini duyurdu.

2021’in katlanabilir üst düzey akıllı telefonu olması beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 için geri sayım kaldığı yerden devam ederken Samsung’un katlanabilir ekran teknolojisinde diğer firmalardan ne kadar önde olduğu da bir kez daha ortaya çıktı. Son olarak Huawei ile katlanabilir telefon ekranı anlaşması yapan Güney Koreli şirket kısa bir süre sonra anlaşmanın iptal edildiğini duyurmuştu. Huawei anlaşmayı bozmuş ve Çinli tedarikçi olan BOE ile el sıkışmıştı. Huawei’nin yanı sıra Apple’da katlanabilir iPhone modeli için BOE ile anlaşmaya varırken yeni yapılan açıklama ile Samsung’dan katlanabilir ekran alacak olan firmalar da belli oldu.

Çinli tedarikçi BOE ile el sıkıştıktan sonra akıllılık yaptığını düşünen Huawei yeni gelen bilgilere şaşıracak gibi görünüyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung gece saatlerinde öyle bir haber ile gündeme geldi ki adeta rakiplerini avcunun içine aldı. Edindiğimiz bilgilere göre şirket Xiaomi, Google ve OPPO için katlanabilir telefon ekranı üretmeye başladı.

Samsung
Samsung

Samsung Üç Farklı Deve Katlanabilir Ekran Üretiyor

Katlanabilir ekranlar üzerinde rakiplerinden bir adım önde olan Güney Koreli şirket önümüzdeki süreçte yeni amiral gemisi olan Galaxy Z Fold 3’ü karşımıza çıkaracak. Yeni amiral gemisi ile adından söz ettirmesi muhtemel olan şirket yeni gelen haber ile rakiplerini avcunun içine aldığını gözler önüne serdi. Şirket OPPO ve Çinli dev Xiaomi’nin yanı sıra Google için de katlanabilir ekranlar ürettiğini doğruladı. Bu gelişmeye göre Google, OPPO ve Xiaomi’nin de önümüzdeki süreç içerisinde katlanabilir telefonlar ile karşımıza çıkacağı netleşmiş oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu