Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei MatePad Paper Satışa Sunuluyor! İşte Tarihi

Şirketin en son tableti olan Huawei MatePad Paper için satış tarihi belli oldu. İşte büyük talep görecek olan tabletin son detayları.

Telekom devi Huawei, MWC etkinliğinde tanıttığı MatePad Paper için satış tarihini açıkladı. Etkinlikte yoğun ilgi gören tabletin 16 Mart tarihinde raflarda yer olacağı aktarıldı. Gelin yaklaşan tabletin tüm detaylarına göz atalım.

Huawei MatePad Paper Süper Özellikleriyle 16 Mart’ta Raflarda!

Hem e-kitap okuyucu ve hem de tablet olarak kullanılan tablet, MWC etkinliğinin öne çıkan ürünlerinden olmuştu. Harmony OS 2.0 destekli tablet, getireceği özellikler ile bekleyenlerini heyecanlandırmıştı.

Ön kısmında 10.3″ büyüklüğünde ve gri tonlu anti-glare teknolojili yer alan ekranı, düşük ışık koşullarında bile okuma düzeylerini artırıyor. Tam olarak 256 gri renk tonunu destekleyen tablet, okuma ve yazma işleri için rekabetçi bir tablet olarak parlıyor. Ayrıca ekran hassasiyeti de 26 ms düzeylerinde.

Teknik detaylarda ise karşımıza altı çekirdekli bir işlemci çıkıyor. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ise sisteme eşlik edecek. 22,5W hızlı şarjı destekleyen 3.652 mAh kapasiteli pil, tabletin kullanım süresini yükseltiyor.

Bunlara ek olarak tablet, 4 mikrofon, 2 hoparlör ve WiFi, Bluetooth, USB Type-C gibi bağlantı destekleri de taşıyor. El yazısı ve sesten metne girişi destekleyen Huawei M-Pencil de bu tablette kullanılabilecek. Tablet, tüm bu özellikleriyle 16 Mart tarihinde Çin’de satışa sunulacak. Ülkemize de giriş yapmasını temenni ettiğimiz tabletin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu