Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S21 Kullanıcılarının Yüzü Güldü!

Günümüzün popüler teknoloji şirketi Samsung, Samsung Galaxy S21 kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Güncelleme geldi yüzler güldü.

Birbirinden farklı gelişmeler ile sık sık haberlerimizde kendine yer bulan ve bulmaya devam eden Samsung teknoloji şirketinden güzel haberler gelmeye devam ediyor. 2021’in başından bu yana birbirinden farklı akıllı telefonların yanı sıra çok sayıda güncellemeyi de karşımıza çıkardı. Özellikle Android 11 tabanlı güncellemeler ile kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başaran teknoloji şirketi güvenlik güncellemeleri ile de kalkanlarını devreye soktu. Yayınladığı her güncelleme ile kullanıcılarının akıllı telefonlarını daha kararlı bir hale getiren şirket şimdi de Samsung Galaxy S21 kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

Sık sık yayınladığı güncellemeler ile akıllı telefon pazarında lider bir konumda yer alan Güney Koreli akıllı telefon üreticisi yine kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Günümüze kadar hemen hemen pek çok telefon modeli için güncellemeler yayınlayan ve yayınlamaya devam eden teknoloji devi yine kullanıcılarından tam puan almaya hazırlanıyor.

"<yoastmark

Samsung Galaxy S21 Mayıs 2021 Güvenlik Güncellemesi Aldı

Lafı fazla uzatmadan hemen güncelleme detaylarından söz edelim istiyoruz. Çünkü Galaxy S21 için yayınlanan Mayıs 2021 güvenlik yaması ciddi bir güncelleme olarak karşımıza çıkıyor. 1.2 GB dosya boyutuna sahip olan güncelleme G99xBXXU3AUDA sürüm numarası ile lansmana çıktı. Avrupa’daki kullanıcıların erişimine açılan güncelleme pek çok güvenlik açığını kapattığı gibi cihazları daha kararlı çalışmaya da teşvik ediyor. Şirket her güncelleme de olduğu gibi bu güncellemenin de detaylarını açıklamadı. Detaylar ilerleyen günlerde küresel anlamda kullanıcılar ile paylaşılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu