Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung RAM’i coşturuyor! Galaxy S20 RAM kapasitesi kesinleşti!

Galaxy S20 ve S20 Plus modellerinin RAM kapasitesi bugün kesinleşti. Samsung, RAM konusunda musluğu sonuna kadar açacak gibi görünüyor.

Samsung, 11 Şubat 2020 tarihinde ABD’nin San Francisco şehrinde gerçekleştirilecek Samsung Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde yeni amiral gemisi modelleri ile karşımıza çıkacak. 5G destekli olacak olan bu modellerin ilk etapta tanıtım tarihinden dolayı S11 adını alacağı söyleniyordu. Ancak gelen yeni bilgiler bu modellerin S20 olarak isimlendirileceğini işaret ediyordu.

Galaxy S20 gümbür gümbür geliyor

Türkiye dahil Avrupa ülkelerinde Exynos 990 yonga seti ve Amerika’da Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga seti ile satışa sunulacak olan S20 ailesinin RAM kapasitesi konusunda çok şey yazılıp çizilmişti. İlk başlarda bu modellerin 6 GB RAM ile geleceği söyleniyordu. Ancak bugün ortaya çıkan performans testleri ile S20’nin dudak uçuklatan RAM kapasitesi ortaya çıktı.

Geekbench 5 testinde görüntülenen S20 ve S20+ modelleri 12 GB RAM ile geleceğinin sinyallerini veriyor. Samsung muhtemelen bunu bir opsiyon olarak sunacak. Yani 12 GB RAM’li sürüm için daha fazla ücret ödemeniz gerekecek. Bizce de en mantıklısı bu. 8 GB veya 6 GB RAM’li sürümler daha uyguna satılarak, daha fazla kişiye ulaşım sağlanacak.

Galaxy S20

Kamera konusunda Samsung’un büyük atılımlar yapması ve üçlü veya dörtlü arka kamera kurulumu ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Donanım konusunda fark yaratacak olan bu modeller, ekran teknolojileri ile de dikkat çekecek. S20 modellerinde 90 Hz veya 120 Hz tazeleme hızının olacağı söyleniyor. 2020 yılında 60 Hz’den kurtulmak Samsung için oldukça ideal bir hamle olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu