Akıllı TelefonZTE

ZTE Blade V40 Design, Lansmandan Önce Sızdırıldı

ZTE’nin giriş seviyesi serisi olan Blade V40’a yeni giriş seviyesi bir model olan ZTE Blade V40 Design telefonunu eklemeye hazırlanıyor.

ZTE’nin giriş seviyesi ve orta sınıf telefonlarının yanı sıra birkaç premium akıllı telefonu da bulunuyor. Şirket şu anda premium yerine yine giriş seviyesi akıllı telefonlarından birisi olan ZTE Blade V40 serisine yeni bir model daha ekleyerek ZTE Blade V40 Design akıllı telefonunu piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

Blade V40 Design akıllı telefonunun tasarımı ve bazı temel özellikleri sızıntılar sonucu çevrimiçi olarak paylaşıldı. Telefonun işlemci bölümünden başlamak gerekirse 12nm işlem kullanılarak üretilen Unisoc T616 işlemcisi ile güçlendirildiği görülüyor. Ayrıca 4 GB Ram + 2GB sanal RAM ve 128GB Dahili depolama seçeneği ile geldiği görülüyor.

ZTE Blade V40 Design

Telefonun kamera bölümüne bakmak gerekirse Oppo’nun yeni telefonu olan Reno 8T modeline benzer tasarımda olduğu görülüyor. İki daire içerisinde kameralar ve LED flaş bulunuyor. İlk daire içerisinde 50 megapiksellik ana kamerası bulunuyor. Alt dairesinde ise henüz tam belli olmasa da derinlik veya makro lens bulunması bekleniyor. Ayrıca alt dairede bir adet LED flaş bulunuyor.

Öğrenilen son bilgilere bakmak gerekirse 4500 mAh bataryaya sahip olacak. Henüz bu bataryayı doldurmak için gereken şarj hızı bilinmiyor. Ekranına bakmak gerekirse 6,6 inç’lik bir ekrana sahip olması bekleniyor ancak bu da tam olarak bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir: ABD’den Huawei ve ZTE Ürünlerine Yeni Yasak!

Sızıntılara göre ZTE Blade V40 Design yaklaşık 160 Dolar (~3010 Türk Lirası) gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Telefonun Şubat ayı içerisinde resmi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de ZTE tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu