Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Dikine katlanan Galaxy Z Flip için yeni sızıntılar geldi!

Galaxy Z Flip modeli hakkında yeni bilgiler geldi. Görünüşe göre; katlanabilir telefonlar bu yıl dikine katlanabilir modeller ile şekillenecek.

Samsung, 2019’un başında tanıttığı Galaxy Fold modeli ile büyük beğeni toplamıştı. Yatay olarak katlanan ve telefon-tablet formunda olan bu telefon maalesef ki yaşanan ekran kırılması gibi olaylardan dolayı çok geç satışa sunulmuştu. Samsung‘un telefon bölümünün CEO‘sunu koltuğundan eden Galaxy Fold, kısa sürede unutulacak gibi görünüyor.

Motorola, geçen yılın sonlarına doğru Razr 2019 modeli ile telefonun dikine katlandığında daha kullanışlı olabileceğini bizlere göstermişti. Samsung da Motorola gibi bu yıl dikine katlanabilir telefonunu tanıtacak. 11 Şubat 2020‘deki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Z Flip isimli model hakkında bugün yepyeni bilgiler geldi.

Galaxy Z Flip özellikleri belli oldu

Aktarılan bilgilere göre telefonun ekranı açıldığında 6.7 inç büyüklüğünde olacak. Dinamik AMOLED ekran ile gelecek olan bu modelde, katlanabilmesi için Samsung Ultra Thin Glass isimli teknoloji yer alacak.

Galaxy Z Flip

Gücünü Qualcomm‘un Snapdragon 855 Plus yonga setinden alacak olan telefon, bu sayede fiyatı daha uygun seviyelere çekebilecek. Uygundan kastımız 1.998 dolar yerine 1.500 dolar olduğunu belirtelim. Evet katlanabilir telefonlar hala istenilen fiyat aralığına gelmedi. Gelmesi için de en az 1-2 yıl süre geçmesi gerekiyor.

Telefonda 12 Megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya ultra geniş açılı lens ve geniş açılı lens eşlik edecek. Telefonun yan bölümünde ise fiziki parmak izi okuyucusu yer alacak. 15W kablosuz şarj desteği ile gelecek olan bu modelin Siyah ve Mor renk seçenekleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu