Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Katlanabilir Honor Magic V2 için Tarih Verildi

Geçtiğimiz günlerde özellikleriyle sızdırılan Honor Magic V2, şimdi çıkış tarihiyle karşımızda. İşte tüm detaylar sizlerle.

Mobil devinin yaklaşan amiral gemisi katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic V2, piyasanın rekabetçi katlanabilir akıllı telefonlarından birisi olacak. Geçtiğimiz günlerde özellikleriyle sızdırılan telefon, şimdi çıkış tarihiyle karşımızda. Gelin akıllı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

Honor Magic V2 Ne Zaman Tanıtılacak?

Asya’dan gelen güvenli kaynaklar, Magic V’nin devamı olan Magic V2’nin yılımızın aralık ayında tanıtılacağını aktardı. Magic V2’ye ek olarak Magic UI 7.0 da tanıtılacak. Ayrıca gelen bilgiler, yeni katlanabilir Magic V2’nin, Magic V’ye göre çok daha ince ve hafif bir model olacağını gösterdi.

Buna ek olarak Honor, piyasada oluşan beklentileri karşılamak adına Magic V’nin bir sonraki sürümü olan ve yaklaşan Magic V2 katlanabilir telefonunda büyük bir pil getirecek. Bu pil değerinin 5.000 mAh kapasitesinde olması bekleniyor. Böylelikle Magic V2, katlanabilir telefonlar arasında yer alan en büyük kapasiteli pile sahip olacak.

Honor Magic V2

Ayrıca akıllı telefonun Qualcomm’un son amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle çıkış yapacağı bildirildi. Böylece akıllı telefon üstün bir performans sunacak. Telefon hakkında bilinenler şu anlık bu kadar. Aralık ayında çıkış yapacak olan katlanabilir Magic V2’i görmemize daha çok var. Bu süreç boyunca telefon hakkında yeni bilgiler gelecektir. Yeni detayları kaçırmamak için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu