Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Dev ekranlı Surface Duo için geri sayım başladı!

Microsoft’un dev ekranlı deneysel telefonu Surface Duo için nihayet geri sayım başladı. Karşınızda telefonun en net görselleri!

Microsoft geçtiğimiz yıllarda iki ekranlı akıllı telefonu Surface Duo ile karşımıza çıkmıştı. Ha çıktı ha çıkıyor denilenen telefon maalesef ki araya pandeminin girmesinden dolayı bir türlü satışa sunulamamıştı. Gücünü Android 10 işletim sisteminden alacak olan telefon, Microsoft uygulamaları ile doğal olarak tam uyumlu bir şekilde çalışacaktı. Bugün ise Surface Duo’nun çok yakında geleceği ortaya çıktı.

Microsoft’a yakınlığı ile bilinen Paul Thurrott, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda Microsoft MVP‘lerinin 12 Ağustos 2020 tarihinde sanal bir toplantı düzenleyeceğini iddia etti. Bu toplantıda Surface Duo’nun tanıtım tarihinin ve satışa sunulacağı tarihin kesinleştirilmesi bekleniyor.

Eğer bu iddialar doğru çıkar ise Microsoft’un iki ekranlı telefonu 24 Ağustos’ta resmi olarak satışa sunulacak. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti ve 8 GB RAM‘den alması beklenen telefon maalesef ki katlanabilir telefonlar gibi 1.499 dolar bandını zorlayacak.

İki adet 5.6 inçlik ekran ile gelecek olan telefon, taşınabilirlik ve kullanılabilirlik açısından kullanıcılarına büyük kolaylık sunacak gibi görünüyor. Özellikle iş alanında bu telefon söylendiği gibi kullanışlı çıkarsa, Galaxy Note serisinin en iddialı rakibi olacak. Son olarak Surface ailesi gibi bu modelin de Türkiye pazarında resmi olarak satılmayacağını belirtelim.

Microsoft’un iki ekranlı devrimsel telefonunun en net görsellerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu