Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9 RT Adım Adım Geliyor, İşte Özellikleri

OnePlus’ın bu yıl resmileştireceği son telefon görünüşe bakılırsa OnePlus 9 RT olacak. Telefon için geri sayım başlamış durumda.

Fiyat ve performansı göz önüne alındığında bizce OnePlus’ın bu yıl satışa sunduğu en dikkat çeken telefon OnePlus 9R oldu. Markayı eski günlerine yani amiral gemisi katili duyurduğu günlere götüren telefonun şimdi devam modeli geliyor. OnePlus 9 RT ismiyle çıkış yapacak telefon, sertifika bilgilerinde belirmeye başladı. Tanıtım tarihi de büyük ölçüde netlik kazanan telefonun başlıca özelliklerine göz atalım.

OnePlus9 RT son olarak Çin’de 3C sertifikasında ortaya çıktı. Buradaki bilgilere bakılırsa telefon 65 watt hızlı şarj desteğine bir adaptörle gelecek. Bu durumda OnePlus’ın 9R’den 9 RT’ye geçerken pil ve adaptör gücünü aynı tutacağını söyleyebiliriz. 65 watt hızlı şarj destekli 4.500 şeklinde olacak pilin tam dolum süresi yaklaşık 39 dakika olacak.

OnePlus 9R ile kıyaslandığında devam modelinde iki önemli gelişme dikkat çekiyor. Bunlardan ilki ana kamerada artık 48 megapiksel yerine 50 megapiksel (Sony IMX766) sensörün kullanılacak olması. Telefonda dörtlü kamera paketi kullanımı sürecek. Diğer üç kamera ultra geniş açılı, makro ve derinlik kameraları şeklinde olacak.

6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekranın eşlik edeceği telefondaki bir diğer önemli gelişme ise Android 12 / OxygenOS sürümü olacak. 16 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile gelecek OnePlus9 RT’de 8GB RAM + 128GB, 8GB RAM + 256GB ve 12GB RAM + 256GB şeklinde üç bellek seçeneği göreceğiz. Telefonun başlangıç fiyatını ise 450 $ seviyesinde olması bekleniyor.

15 Ekim‘de tanıtılacağı bildirilen telefona dair önümüzdeki günlerde daha fazla sızıntının gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu