Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Watch 3 Lite Tanıtıldı! Uygun Fiyata Apple Watch Hissi

Redmi, bütçe dostu akıllı saatlerine devam ediyor. Şirket bu defa Apple Watch benzeri Redmi Watch 3 Lite modelini duyurdu.

Redmi’nin geçtiğimiz ay kimi sertfiika belgelerinde görünen yeni akıllı saati Redmi Watch 3 Lite resmi olarak tanıtıldı. Watch 3 Lite veya Watch 3 Youth Edition, mart ayında küresel pazar için piyasaya sürülen Redmi Watch 3’ten biraz daha büyük olan 1.83 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Watch 3 modelinde 1,75 inçlik bir AMOLED ekran kullanıldı.

Watch 3 Lite, Bluetooth aramaları, 7/24 kan oksijen izleme, kalp atış hızı izleme, uyku izleme ve 100’den fazla spor modu ve kadın sağlığı işlevleri için destekle birlikte gelir. Yeni Watch 3 Lite ayrıca 200’den fazla özelleştirilmiş saat yüzünü destekliyor.

Akıllı saat, 5ATM su geçirmezlik, WeChat ve Alipay çevrimdışı ödemeyi de destekliyor. Kullanıcılar ayrıca normal kullanımda 12 güne kadar pil ömrü elde eder, ancak yoğun kullanımda bu süre 8 güne kadar geriliyor. Watch 3 Lite (Youth Edition) şu anda Çin’de ön siparişe açıldı. Fiyatı 70 $ seviyesinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu