Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme 9i Fiyat/Performans Konusunda Uçuracak!

Akıllı telefon sektöründe büyük ivme yakalayan şirket, yaklaşan cihazı realme 9i ile gündemde. İşte akıllı telefonun beklenen performansı.

Son raporlar, RMX3491 model numaralı akıllı telefonun realme 9i olduğunu ortaya koymuş durumda. Geekbench performans kıyaslama sitesinde beliren telefon, orta seviye özelliklerini performansıyla birlikte tam olarak sunuyor. Gelin yaklaşan telefonun performans verilerine bir göz atalım.

realme 9i Orta Segmentin Önemli Telefonlarından Olacak

Performans verilerine geçmeden önce akıllı telefonun öne çıkan özelliklerini sizlere sunalım. “Bengal” kod adıyla Geekbench’te beliren akıllı telefonumuzun, Qualcomm yonga seti tarafından desteklendiğini ortaya çıkardı. Yonga seti, 1.90 GHz’de çalışan dört adet çekirdeği içerirken, kalan dört çekirdeği ise 2.40 GHz gücünde çalışıyor.  Adreno 610 grafik işlemcisine sahip olan akıllı telefonumuzun bu özellikleriyle birlikte Qualcomm’un en yeni Snapdragon 680 yonga seti ile geleceğini anlayabiliriz.

realme 9i

Liste ayrıca realme 9i’nin 4 GB RAM ve Android 11 ile geleceğini de ortaya koyuyor. Ekrana gelirsek Full HD+ çözünürlük sunan 90 Hz ekran yenileme hızlı 6.6 inç LCD panel ile karşılaşıyoruz. Arka kamerası dikey kurulumlu üçlü kamera sistemini içeriyor. 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel makro kamera kurulumu tamamlıyor. Önde ise 16 Megapiksel ön kamera mevcut. Güvenlik için de yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı mevcut. Pilde ise 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil bulunacak.

realme 9i

Performans verilerine gelirsek işlemcisinin hakkını veren 382 tek çekirdekli skor ile karşılaşıyoruz. Elde ettiği 1556 çok çekirdekli puanı ise telefonun, fiyat/performans özelliklerini tam olarak yansıttığını da kanıtlamış oluyor. Uygun fiyattan tanıtılması beklenen telefon, ocak ayında küresel olarak piyasaya sürülecek. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu