Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo en ucuzun peşinde! Vivo X15 göründü!

Çinli üretici Vivo Türkiye pazarına girecek mi? Sorusu sizler tarafından son dönemde bizlere en çok sorulardan birisi. Biz teknoburada.net olarak bu soruya geçtiğimiz günlerde oldukça net bir cevap verdik ve Vivo‘nun ülkemiz pazarında satışa başlayacağını müjdeledik. Bizim tahminlerimizi göre Vivo 2020 yılı içinde Türkiye pazarında satışa başlayacak ve aynen Oppo da olduğu gibi kendisi gelip satış yapacak. Yani Xiaomi ya da Meizu gibi bir distribütör kullanmayacak. Vivo‘nun orta segment pazarını ciddi anlamda  hareketlendirecek yeni nesil Vivo X15 telefonu ile ilgili ilk detaylar bugün geldi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Vivo X15
Vivo X15

Vivo X15 Snapdragon 712 ile gelecek!

Ortaya çıkan bilgilere göre Vivo yeni nesil orta segment telefonunda Snapdragon 710 yerine Snapdragon 712 kullanacak ve 3,5mm kulaklık girişi de telefonda bulunmayacak. Arkada çift kamera ve yine arkada parmak izi okuma sensörüne sahip olacak X15 serisi telefonun Vivo Z modeli adında da Avrupa pazarında satışa sunulabileceği de gelen bilgiler arasında…

Vivo Türkiye pazarına girerse bu modeli de mutlaka ülkemiz pazarında satışa koyacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu