Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S20 ve Note 20 Serisi İçin Dev Kamera Güncellemesi!

Samsung güncelleme dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Galaxy S20 ve Note 20 serisi modeller için kamera güncellemesi yayınlandı.

Son dönemde güncelleme dağıtımı noktasında Samsung’un hakkını teslim etmek lazım. Şirket giriş ve orta segmen telefonlarını dahil Android 11 One UI 3.0 sürümüne yükseltiyor. Hatta güncelleme alan modeller içerisinde iki yılını dolduran telefonlar da mevcut. Samsung diğer tarafında amiral gemi telefonlarda yer verdiği bazı gelişmeleri eski modellere getirmeyi de amaçlıyor. Galaxy S20 ve Note20 serisi bu açıdan şanslı zira Galaxy S21 modellerdeki özellikleri önceki güncelleme ile almaya başladılar.

Hedefte bu defa kamera özellikleri var. Samsung’un Galaxy S21 serisine özel olan bazı kamera özellikleri son güncelleme kapsamında GalaxyS20, Galaxy S20 Plus, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra modellerine sunulmaya başlandı.

Galaxy S20 ve Note 20 Serisi İçin Yeni Kamera özellikleri

Şu anda Almanya’da piyasaya sürülen yeni güncelleme ile kullanıcılar artık düşük ışık koşullarında portre görüntülerini yakalayabiliyor olacaklar. Bu çekim modu daha önce yalnızca Galaxy S21 serisinde mümkündü. Gece Modu da ultra geniş kamera ile çalışıyor.

Şirket ayrıca Portre moduna üç yeni efekt ekledi: Fon, yüksek tuşlu mono ve düşük tonlu mono. Yeni efektler stüdyo benzeri efektler, arka plan rengini siyah, beyaz veya kamera uygulaması tarafından seçilen rastgele bir renge değiştirmenize olanak tanır. Gece modunda, kullanıcılar artık kameranın pozlamayı seçmesine veya mümkün olan maksimum pozu kullanmasına izin verebilmekte. Dahası, ultra geniş kamera artık kameranın Pro modunda kullanılabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu