Akıllı TelefonGenelHuaweiMobiroller

Huawei Katlanabilir Telefon Geliştiriyor, Bu Sefer İlginç Bir Özelliği Var!

Son çıkan raporlara göre Huawei, katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor. Ancak cihazın ilginç bir özelliği de mevcut. İşte detaylar.

Çin menşeili teknoloji devi Huawei, katlanabilir akıllı telefon piyasaya süren birkaç şirketten biri. Şirket şimdiye kadar yalnızca üç model tanıttı. Tüm bunlar, bir tablete dönüşen yatay olarak katlanabilen bir ekrana sahipler.

Ancak Çin’den gelen yeni raporlara göre, firma şu anda dikey olarak katlanabilir ekrana sahip bir cihaz üzerinde çalışıyor. Bu tür telefonlara genellikle “kapaklı katlanabilir akıllı telefon” denir. Oldukça ilginç olan bu özelliği, Huawei, telefonlarında kullanacak.

Huawei, Kapaklı Katlanabilir Bir Akıllı Telefon Geliştiriyor

Sızıntı yapan kişi, cihazın üst düzey segmentte konumlanacağını söylüyor. Ayrıca şirketin bu cihazı ile kadın müşterilerine daha çok sesleneceği söyleniyor. Bu cihazın şu anlık ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.

Bilgilere göre, yaklaşmakta olan Huawei markalı kapaklı katlanabilir akıllı telefon doğrudan Samsung Galaxy Z Flip serisi ile rekabet edecek. Mevcut nesil Galaxy Z Flip 3’ün, herhangi bir endişe duymadan bugüne kadarki en uygun fiyatlı katlanabilen cihaz olduğu da bilgilerde.

Bu nedenle Huawei’nin, müşterilerini cezbetmesi için daha fazlasını sunması gerekiyor. Şu anda dikey olarak katlanabilen ekrana sahip akıllı telefonları sunan sadece iki şirket var. Biri Samsung, diğeri de Motorola.

Bu segmente giren Huawei, bu tür telefonu sunan tek ikinci Çinli marka olacak. Bununla birlikte, Xiaomi, OPPO veya vivo gibi Çinli firmaların bu konuda telekom devini yenme şansı var. Huawei hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu