Akıllı TelefonGenelHuawei

Müjde! Huawei Mate 10 Android 9 Pie güncellemesi yayınlandı

Huawei cephesinde hareketli saatler yaşanıyor. Şirket bir yandan yeni nesil Mate 20 serisi telefonların duyurusunu gerçekleştirirken, diğer taraftan aylık ve Android Pie güncellemeleriyle meşgul. Halihazırda Android 9 Pie beta güncellemesini dokuz telefon için başlatan Huawei, Çin’de ise bazı modeller için kararlı sürümü yayınlamış durumda. Son olarak Huawei Mate 10 Android 9 Pie güncellemesi başladı. Üstelik bu güncelleme Avrupa’da kullanıma sunuldu.

Huawei Mate 10 Android 9 Pie güncellemesi neler getiriyor?

XDA Geliştiriciler sitesinde yer alan habere göre Mate 10 için yayınlanan Android 9 Pie güncellemesi 3.94 GB büyüklüğünde. Güncellemenin boyutu göz önüne alındığında indirme işlemi için kesinlikle Wi-Fi bağlantısını öneriyoruz.

Huawei Mate 10 Android 9 Pie
Huawei Mate 10 Android 9 Pie

Android 9 Pie güncellemesi beraberinde EMUI 9.0 sürümünü getiriyor. Bu sürümde özelikle performans noktasında ciddi gelişmelerin sağlandığını daha önceki telefonlarda gördük. Ekran hareketlerine dayalı yeni bir kullanım deneyimi sunan güncelleme GPU Turbo 2.0 yazılımını da barındırıyor.

Yeni güncelleme ayrıca güvenlik düzeltmeleri, dijital sağlık gelişmeleri, daha iyi pil kullanımı ve elden geçirilen bir hızlı ayarlar menüsü getiriyor.

Oyuncu telefonu Huawei Mate 20 X tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu