Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Watch S3 Çok Önemli İki Özellikle Geliyor

Xiaomi'nin 26 Ekim'de duyuracağı yeni nesil akıllı saat Xiaomi Watch S3, yeni nesil kalp atış hızı sensörü ve kayak modu ile geliyor.

Xiaomi’nin 26 Ekim tarihli gövde gösterinde sahne alacak ürünlerden biri de Xiaomi Watch S3 akıllı saat modeli olacak. Etkinliğe kısa bir süre kalırken, marka resmi hesaplar aracılığıyla akıllı saate dair paylaşımlara başladı.

Xiaomi Watch S3 Çok İddialı

Çinli teknoloji devi, yayınladığı son afişlerde Watch S3’ün bazı özelliklerini sergiledi. İlk afiş, giyilebilir cihazın yükseltilmiş 12 kanallı kalp atış hızı sensörü izleyicisiyle birlikte geleceğini doğruluyor. Şirket, bu sensör sayesinde kalp atış hızı tespitinin yüzde 20 oranında iyileştirildiğini, ortalama kalp atış hızı doğruluğunun ise yüzde 97,95’e ulaştığını söylüyor.

Hepsi bu kadar değil, marka akıllı saatin birçok profesyonel spor moduna sahip olduğunu doğrulayan bir teaser daha paylaştı. Bunlardan biri, kullanıcının sürüş verilerini izleyip takip edebilen profesyonel kayak modu olacak. Başka bir teaser, Xiaomi Watch S3’ün bağımsız aramayı (4G bağlantısı) ve kısa mesajlar için eSIM desteğine sahip olacağını doğruluyor.

Watch S3, Xiaomi’nin HyperOS kullanıcı arayüzü ile çıkış yapan ilk saati olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu