Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy R serisi için hazır mısınız! İşte ilk modeller

Samsung’un yeni nesil Galaxy Note serisi telefonları bir hafta uzağımızda, ancak şirket görünüşe bakılırsa yeni bir seri duyurmayı da planlıyor. Samsung’un Galaxy R serisi telefonlar başlatacağı iddiası aslında yeni dillendirilen bir gelişme değil. Bugün ilk kez R serisi hakkında bazı bilgiler internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy R serisi pil kapasiteleri

Güvenilir bir kaynak Samsung’un önümüzdeki süreçte tanıtımını gerçekleştireceği bazı telefonların pil kapasitelerine açılık getirdi. Bu telefonlar arasında iki Galaxy R serisi model karşımıza çıkıyor. Galaxy R serisinin neler sunacağına geçmeden önce söz konusu telefonların pil kapasitelerine göz atalım.

Galaxy A30s 4.000 mAh, Galaxy A50s 4.000 mAh, Galaxy A70s 4.500 mAh (45W hızlı şarj desteği) Galaxy R ve Galaxy R5 4.500 mAh büyüklüğünde piller taşıyacaklar. Galaxy A70s 45W hızlı şarj desteği sunacak olması takdire şayan. A70s, orta segment bir telefon olmasına karşın mevcut birçok amiral gemi telefondan hatta Galaxy S10 serisinden bile daha hızlı şarj olacak.

Galaxy R serisinin ilk üyelerine baktığımızda epey büyük piller taşıyacaklar. Giriş ve orta segmentte Samsung’un gücüne güç katacak yeni serinin 64 megapkisel çözünürlüklü kamera taşıyacağı da gelen bilgiler arasında. Hatırlatmak gerekirse; Ice Universe adlı kaynak 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL Bright GW1 adlı Samsung üretimi sensörün Galaxy R6 adlı bir modelde yer bulacağını belirtti.

Galaxy R ailesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Galaxy A ve Galaxy M ailesi varken sizce yeni bir seriye gerek var mı? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu